torsdag igen.

Ikväll ska min klass, eller ja, teaterdelen av min klass, se Marcus Birro på stadsbibblan. Jag vet inte så mycket om Marcus Birro men har under en längre tid känt på mig att vi nog skulle ha mycket att prata om. Under den senaste timmen har jag varit inne på hans hemsida och läst hans biografi och några texter. Helt sjukt ju. Det kan mycket väl vara så att han nästan är på väg att bli en ny favortimänniska.


    aaaaaaah, framtiden!

    jag säger bara RYSSLAND! jag var ju på väg att börja läsa ryska förut, men det var ingen annan som ville det så det blev ingen grupp så jag läste spanska istället. hursomhelst, jag har ungefär hur många alternativ som helst på saker att göra efter studenten. och har ganska länge tänkt att jag ska bo i st petersburg och läsa ryska och gå på konstmuseum och bara hänga liksom, men nu känner jag: RYSKT BARNHEM!
    jag såg precis en jättehemsk dokumentär! eller, jag såg ungefär de tolv sista minutrarna av den. det var på något sorts ryskt barnfängelse och det var jättehemskt. herregud. jag måste se resten på svtplay. jag måste fan engagera mig lite mer. typ engagera mig hos ryska barn. tänker dock inte söka jobb på något ryskt barnfängelse, men barnhem! tänk alla små ryska barn med snagg och långa luggar.
    på tal om att engagera mig; fan vad jag är slapp! i dag fick jag ett nytt fyllaiförattblivärldsförälderochskänka100kronorimånaden-kort eftersom jag aldrig fyllde i det förra jag beställde från nätet, är det svårt eller!? jag är så dum!
    ta det lugnt alla världens barn, jag kommer!

    förvånad o gla!

    kolla vad jag hittade igår!:
    http://palea.blogg.se/2009/november/brev.html

    det är mig hon menar! helt sjukt ju! jag har läst hennes blogg sen den allra första början av augusti 2007!

    ..förresten så sitter jag här med mittbena nu igen. alltså jag passar bara mer och mer i det för var dag! eller så inbillar jag mig bara. nä, jag tror fan inte det!

    bobskij och jag.

    jag har letat land och rike runt på youtube efter ett, eller faktiskt två, klipp. det beskriver så himla bra hur jag känner mig idag!
    men de finns tyvärr inte utlagda. hursomhelst, det är från slutet av No Direction Home när Bobben inte mår helt hundra. Det första är när han blir intervjuad av en italiensk reporter och Bob sitter i en soffa med händerna knäppta mellan knäna och och gungar fram och tillbaka och han säger "I wanna go home. You know what home is? I don't wanna go to Italy no more." och han sätter upp fingrarna mot tinningarna och säger "I don't wanna go nowhere no more. You end up crashing in a private airplane... in the mountains of Tennessee. Or Sicily."
    och sen säger reportern "When you stay in the States, I mean when you come back?"
    "I don't know. I just wanna go home."
    klipp två; innan en konsert och Bobbis säger: "I think I'm gonna get me a new Bob Dylan next week. Get me a new Bob Dylan and use him. Use the new Bob Dylan and see how long he lasts!"
    jag vill ha en ny jag som jag kan slita lite på, låta den gå hem vid sex efter fester, vakna tre timmar senare för att jobba, gå hem från jobbet och låta den ha ångest för allt plugg den inte pluggar, alla konflikter den inte löser och låta den känna den där likgiltigheten jag ganska ofta känner. likgiltighet är min sämsta känsla.
    nu ska jag jobba lite till! wodilali.



    wiho.

    i ett försök att peppa mig själv:
    Kajsa, ju fortare du lokalvårdar klart, desto fortare får du gå hem och kolla på upp till kamp.


    bebi

    men det finaste sms:et jag fått på sistone är det jag i måndags fick av Linnéa som då precis sett sin lilla pyttenyttesyster för första gången:
    "Jag har sett världens vackraste och typ världens minsta lilla tös ikväll, visserligen genom en jäkla glasruta men ingen mur i världen kan dölja hur underbart gullig hon är. Hon är så liten, hennes händer ser ut som små gafflar och fingrarna är små som taggarna på gaffeln. Små små fossingar och ett huvud litet som en apelsin. Snuttipluttsöt! Hon är så otroligt liten, kan inte ens ha minsta klädstorleken.. Åh hon är sötare än allt socker i världen!"

    aaaaaaaaaaaaaaaawwwww! man dör!

    höhö

    jag har aldrig gjort någon sån här förr men hittade den på fridas blogg och provade och tyckte att svaret på fråga fem blev så roligt!
    Öppna din sms-inbox. Tryck nedåt 5 gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på den första frågan. Gör likadant med resterande frågor

    Vad säger dina vänner om dig när du inte är i närheten?
    "Hej KAJSA! Välkommen till oss 091104 kl 13:00 Vänliga hälsningar T dl Marianne Back Folktandvården Andersberg"
    (okej, inte så jättekul kanske)

    Vilken raggningsreplik faller du för?
    "Jag såg precis snygga killen från old saints här på skolan. Efter lite detektivarbete så vet jag att han går i nv1c! :O"

    Vad var det första du sa imorse?
    "HUR VET DU MITT LÖSENORD?!"

    Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
    *bild linnéas och fannys lillasyster som jag fick mms:at till mig*

    Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
    "Fan vad bra du är. Kommer du vilja hångla också? Nå bråk orkar jag inte mä. Men annars- fan vad bra du är!"

    Så vad säger du under förspel?
    "flytta inte till Berlin  tack för kram"

    Och efteråt?
    "Var är du? Jag är redan inne."

    Några år senare får ni barn. Vad är deras första ord?
    "Okej vi är på väg till hang loose nu :D så spännande"

    ja ba eko i hövve

    åh. som sagt, tom i huvudet. ni vet, som man blir när man har peppat något länge eller mycket eller både och och sen är det slut och allt känns bara konstigt och man är likgiltig inför allt. detta + trötthet blir ju bara lätt ångest. därför ska jag läsa det där jag skrev när jag kom hem från peace and love, eftersom det är ungefär precis samma känsla, fast i dag något light, och om jag orkar ska jag youtuba monkan och möjligtvis kolla på fotografier tagna under kvällen/natten och eventuellt bli lite rörd över hur fint det är att jag och mina vänner delar så himla mycket fint tillsammans.

    bilder från din hemstad

    ah, alltså var ska vi börja nu? jag känner mig lite tom i huvudet. sov två timmar inatt. har ingen hjärna.
    jag fyllde arton i tisdags. jag citerar mig själv: "fast på ett sätt vill jag inte vara arton. det är såå mycket finare, bättre, underbarare att säga "när jag var sjutton var jag på en efterfest hos en australiensare med korta dreads i hans sunkiga tvåa i sätra" än "när jag var arton var jag på en efterfest hos en australiensare med korta dreads i hans sunkiga tvåa i sätra". fyfan vad jag hatar denna ålder. hatälskar."
    vad jag har gjort som artonåring?
    måndags efter midnatt - drack en öl på interpool, i tisdags var vi på Old Saint's, i onsdags var jag hemma, i torsdags var jag på Slicken, i fredags först hemma hos Johannes och sen på Old Saints och i går först fira mig själv-middag här hos mig, sen SNYGG-ANDERS PÅ SPEGELN, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, sen lite rockbaren, lite old saints, dans på hang loose och sen efterfest samt efterefterfest och sen gick jag och josefin hem och sov. drygt två timmar senare ringde klockan och vi gick iväg och jobbade en sväng.
    så jag har ju liksom hur man än ser det utnyttjat själva artonårsfunktionen väldigt väl den här veckan.

    RSS 2.0