hola guapa

i dag hade jag spanskaprov. i går också. och i morgon. <3
i går skulle man skriva ett brev, i dag var det läsförståelse och lite grammatik och i morgon är det hörförståelse.
därför lyssnar jag nu på manu chao!
inget av dem har gått bra så jag har lite ångest men pallar samtidigt inte bry mig liksom.

blev precis lite ledsen över att jag inte ska åka på Where the action is. Egentligen är det ju förfan som klippt och skuret för mig! Neil Young! Nick Cave! Olle Ljungström! Markus Krunegård! Moneybrother!
suck. men Vilma tar studenten och jag skulle väl kunna åka ändå men nu stannar jag hemma istället och intalar mig att det kommer bli skitbra för det kommer det att bli!


såhär på kvällskvisten..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i don't ork!
schysst att jag, två dagar innan jag planerat att åka till Göteborg inser att det bara är dyrt och tar tid. alltså. det är ju själva den reseproceduren som jag inte pallar. om det hade handlat om att åka till typ Stockholm hade jag inte alls känt såhär.
gaaah. jag är världens sämsta svenska kompis. :(
VAD SKA JAG GÖRA!?

JAG ÄR FATTIG BONDDRÄNG

('Fattig bonddräng' finns också! Dels med Tommy Körberg (live!!!) och med Bo Kaspers!!)
Alltså jag vet inte vad det var jag ville skriva men jag är bara glad!
Det är ju bara roligheter nu framöver. Student. Sommarlov. Jag kommer ju fanimig tjäna skitmycket pengar! Så jävla najs.
Nu måste jag kolla på en Europa-karta och checka in tågluffrutter!
pussen

senaste upptäckten:

'Bort allt vad oro gör' finns på Spotify!
Dock inte 'Länge leve livet'. Däremot 'Lenge leve livet', fast inte den sången jag menar för den här är på norska och lite poppigare och liiite annorlunda. but still.

i stället för att plugga

jag har spotify nu! kunde inte kommit mer lägligt.
och eftersom Staffan Hellstrand har varit lite i tidningar och på tv på sista tiden har jag kommit på att jag inte har lyssnat på 'Lilla Fågel Blå' på evigheter! Det var ju en av mina favortilåtar när jag var liten!
hursomhelst så lyssnar jag på den nu!
"kom tillbaks denna världen är så underbar kom tillbaks hela världen var så underbar och det kunde lika gärna varit jag, lilla fågel blå"
så himla fint!


VAD JAG HAR ÅSTADKOMMIT I DAG:

http://kgfruna.blogg.se/2009/may/utkast.html#comment

och

cirka 5 rader av en bokanalys. men den ska bli helt klar under kvällen.

annars har jag varit ledig i dag. det kändes som första gången på väldigt länge. vilket det var också.
jag vaknade 11.30 men mornade mig till 12 och åt frukost framför teven och sen ringde Linnea.
Så resten av dagen hängde jag hos henne tillsammans med Josefin. så jävla najs.
mindre ångest, mer fika i magen.
sen åt jag hos Linneas mormor och morfar. mums!

mycket händer @ vandris

okej, jag har precis typ gjort bort mig.
jag jobbar. och emellan det att gästerna trillar in facebookar jag. hursomhelst var jag inne på syster Lisas sida och hennes status (ja, eller hennes vadhontänkerpåjustnu) löd, jag kopierar, :
"ikväll ska jag lära mig se skillnad på snygg-Erik och mattias i EMD - trodde först dom var samma person, sedan att "M":et stod för Måns Zelmerlöf, men NU VET JAG!"
och jag kände bara att nånting inte stod rätt till med stavningen av Måns "Zelmerlöf" men jag kunde inte komma på hur det stavas egentligen, så jag googlade. Sen rätt vad det var kom ett gäng gäster och jag minimerade sidan. Sen ska jag hjälpa gästerna med en grej så jag trycker upp internet igen och då är jag fortfarande inne på sökresultat för "måns zelmerlöw" (som det ju faktiskt stavas). jag typ dog och ville bara säga typ "nej!" asså! jag är ingen idol-tjej! aaaaaaaah!"
men låtsades istället som om ingenting och gick in på STFs hemsida istället.
piiiiinzamt

kaffekaff

Aszåe, vi är ju faktiskt lediga i morgon! och på fredag! och hela helgen! wohooooo!

Om ni inte har hört det, så fick jag en spikmatta av min familj i torsdags. För att jag skulle lära mig att ta det lugnt. Jag har provat den nu och jag säger bara: <3!
Jag känner mig helt renad i både kropp och själ därför att jag har först städat! mitt rum och lite i vardagsrummet!, sen har jag ätit macka med keso på och sen har jag eldat rökelse och sen har jag yogat och spikmattat.
när jag låg på the spikismatta i mitt rum och blundade och kände rökelselukten och vinden lite lätt från balkongdörren kändes det nästan som att jag var i Indien. Bara det att vinden var lite för frisk och sval.

Och jag har även kommit på varför jag aldrig sitter vid vår stationära dator (vilket jag gör i detta ögonblick). Den hänger sig och allt stängs igen om man har fler än ett mozilla-fönster öppet (ibland stängs allt igen när man bara har ett mozilla-fönster uppe också), den hänger sig och stänger ner allt ibland om man har ett internet explorer-fönster och ett mozilla-fönster, den hänger sig och stängs ner när man försöker gå in på bilddagboken. det går inte att logga in på facebook och sedan typ två år tillbaka funkar heller inte msn.
(L)

nu lyssnar jag på en skiva jag brände i maj 2005. den heter "Kajsa's Bob Dylan  Maj 2005"
det är ju för fan fyra år sen! helt jäävla sjukt.

long piece of vomit

Ja.. jag vet inte jag. Här sitter jag. På jobbet. Borde egentligen göra en liten lista med hur man kan jämföra romantiken och upplysningen, men jag har googlat så jävla mycket i dag att jag fan inte orkar mera.
I går var typ den värsta dagen i mitt liv. Eller i alla fall de första fyra timmarna. Jag trodde jag skulle dö av trisstess/stress/likgiltighet/leda. Jag mådde piss och kände mig sämst i världen men fattade inte vad jag skulle göra för att få bort känslan.
Det började med att jag försov mig tre timmar. Jag försover mig nästintill aldrig. Jag missade en läkartid (som egentligen skulle varit gratis men som jag nu måste betala 320 spänn för eftersom jag missade den) , fick springa med Fanny till dagis och sen när jag väl kom till skolan (som jag skyndade mig till för att inte missa informationen om uppsatsen vi skulle göra hemma. trodde jag.) satt mina klasskamrater och skrev den där jämförande uppsatsen. som jag trodde vi skulle få informationen om. som jag inte alls var beredd på.
i vintras någon gång kom jag också till skolan en gång helt oförberedd när vi skulle skriva en uppsats om det svenska språkets utveckling, men då gick det ändå och jag fick feta mvget, men i går kände jag bara att näej. det här gååår inte.
jag har haft två sjuka veckor. en soaré som nu är över och mitt huvud ekar tomt och jag kände mig helt borta efter att ha sovit så mycket. så jag blev gråtfärdig. dock grät jag inte utan kom överens med min lärare om att jag ska få skriva den i morgon istället. så nu känner jag pressen att skriva världens bästa grej som nånsin skrivits men vet inte om jag ens pallar tänka på det.
hursomhelst kom jag till världens insikt där vid halv två-tiden och jag fattade att jag bara var helt slut efter soarén och inte fattade att den är över nu efter ett halvår, och sen gick jag till Linnea och var med henne och Josefin och sen kändes allt så jävla bra.

it will rise up

och hur lyder då min taktik inför nationella provet i matematik på tisdag?
jo, att inte ens öppna matteboken eftersom jag då bara kommer inse hur mycket jag inte kan, eller ja, att jag inte kan något överhuvudtaget, och då kommer dö i panik. därför ska jag INTE plugga matte.

nu håller jag på med mitt historiaarbete. medborgarrättsrörelsen. kanske känns lite klyschigt, men det skiter jag i för det är så jävla intressant och helt sjukt.

nu ska jag typ skriva klart det arbetet, dvs göra hela eftersom jag knappt börjat, sen ska jag baka inför i morgon, sen ska jag skriva klart min kuplett och sen ska jag.. nej men gud. inget mera! pis åff kejk.

i morse när jag gick till jobbet kände jag bara att det jag behövde nu var att kolla på Bröderna Lejonhjärta. men det har jag inte tid med.

<3

wopido

nu vill jag bara dö. Jag ska till Göteborg sista helgen i maj och kollade tågbiljetter i typ början av mars och då kostade ditresan 100 kronor jämnt. Nu kostar den billigaste ditresan 476 kronor. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUEEEEL

klockan är alltid 17:23

I dag när jag gick hem från skolan var jag helt övertygad om att jag glömt något. Något jag skulle göra eller så. Har fortfarande inte kommit på vad det är!
Eftersom mitt huvud är ett virrvarr och jag känner mig stressad och likgiltig och inte kan sova och har en massa saker jag borde göra, så tänkte jag verkligen ta itu med något nu när jag kom hem. För att lätta mitt lilla huvud från dess bördor liksom.
Och jag kommer inte på en enda konkret grej jag kan göra! Typ... städa. Men det ligger inte högst på priolistan, jag borde ju istället börja på mitt historiaarbete. Fast när jag skriver arbeten brukar jag skriva ut en massa info och sen koka mycket kaffe och sätta mig vid matbordet och skriva för hand, sen skriva in det på datorn och sen mejla det till min lärare,
och jag har ingen skrivare här att skriva ut fakta med! så jag kan ju inte börja med det heller!
...ha dansträningar inför soarén. tänka ihop nåt till opera-grejen. leta kläder till Mrs Higby. försöka lära mig lite matematik. åh, jag blir arg bara jag tänker på matte.
JAG ORKAR INTE MED DET HÄR! KAN JAG INTE BARA FÅ ÅKA TILL NEW YORK ISTÄLLET!?

marianne

Nu tänker jag bryta mönstret genom att INTE låta en fras ur låten Joey, skriven av Bob Dylan och Jaques Levy, stå i rubrikfältet.
Hoppas ni uppskattade det den tid det varade. Säg till om det blir tomt nu utan, isåfall kanske jag börjar med det igen. Om ni vill. Jag gör allt för er. För jag förstår att det här verkligen är något ni tänkt på. Liksom "åh, ja! vilken bra låt det ääär! tack för att du introducerade den i mitt liv!" och "undrar vilken rad hon tar nästa gång!!" osv.

Här sitter jag och läser på lite historik omm Kraków! och lyssnar lite på Cat Power.
Valborg var najs. Efter travet, och efter det att jag och Erika bar cyklarna över en hög grind samt klättrade över den hala skiten, cyklade jag ut till Sälgsjön. Temat var yrken. Jag var safariguide. Bruna byxor med lite fickor på, grön-rutig skjorta, beige väst med en MASSA fack, vandringskängor, "fiskemössa" samt en gosedjursapa runt halsen.
varför är jag jämt ful på maskerader? nästa maskerad ska jag vara snygg. (Robert Wells... haha)
Lite senare under kvällen, eller natten, när jag bytt om (det tär på en att vara ful!) behöll jag ändå den beige västen med alla facken på. det var ju så himla praktiskt! bah: "Var har jag mobilen? Ja, i nedre vänstra facket!"
*det bästa jag gjort nånsin. aldrig mer en fest utan fest-västen!*
Natten gick fort och det tog femton minuter för mig och Linnea att cykla hem. När vi somnade i havet hade solen redan gått upp och fåglarna kvittrat ett par timmar.
varför kollar jag på Bingolotto!?

RSS 2.0