21

ni vet bloggen silverfisken? jag läste den när jag precis hade börjat följa bloggar, typ i nian och i flera månader. sen slutade jag ett tag (kommer inte ihåg, men jag blev väl irriterad som vanligt, det har hänt flera gånger att jag slutar läsa just för det), men nu kom jag att tänka på honom av nån anledning och googlade fram mig till hans hemsida (en egen med .com-adress har han!) och såg en film där hans son räknar till tjugo på svenska. där i slutet nånstans, innan jag slutade läsa hans blogg, så hade den ungen precis fötts. nu är han typ fem (fyra? sex?). åh herregud.
detta plus att (jag och) kajsa skypeade med jim idag och vi pratade om att vi snart fyller tjugo. aaaaaaah

aj.

ååhhh heeeej 
!!
HEJ!
hur äle mäla!?
jag mår asbra förutom att jag och kajsa har försökt ta bort mina stygn så jag har ett köttsår eeehehe
Det är bra mää mig<!! hihi, suktar efter er lite då och då bara ;);) ÅNHNEJ :(:( Hur hände det?
ont nu?
nämen! gullis!
asså, jag sydde två stygn när jag tog bort födelsemärket och dom skulle bort idag så girls gotta do what girls gotta do va
men det är helt ok nu!
förutom att det är ett stygn kvar.. ANYHOW, nu slutar vi prata om äckliga grejer
kajsa hälsar!!
hahah
äckligt! approp¨
mhm
vi ba "sax, två nagelklippare, pincett och spritservetter!!"

mår dåligt.

kajsa (som ska läsa 15 poäng jungiansk psykologi nu under våren) länkade till ett "Jung Typology Test" som jag har gjort. kajsa var tvungen att hjälpa mig med cirka hälften av frågorna eftersom jag inte visste vad dom betydde/syftade på eller för att jag inte visste om det stämde in på mig eller inte. blev där också återigen medveten om hur sjukt dåligt jag känner mig själv.
mitt resultat blev typ att jag borde jobba inom law, business, the military, engineering eller politics typ. kända personer som är som jag är whoopi goldberg, steve martin, jim carrey, dave letterman, franklin d. roosevelt, al goore, yulia tymoshenko, mark anthony, madonna m. fl.
jag fick panik över att jag inte kunde svara på frågorna själv eftersom jag är sämst på migsjälvkunskap och googlade därefter, helt seriöst, "finna sig själv". ett av resultaten var en länk till en blogg som heter ungkristenkille.
jag måste ta tag i det här!!!!!!!!
frågor att börja med:
1. vem är jag?
2. varför finns jag?

hoppas på att få svar på dessa när jag gör lumpen/läser på kth/blir vd för stort it-företag/dör svenssondöden.
hej!

lördagen den femtonde

nånting som jag tycker bara är konstigt, förut tyckte jag att det kanske var lite lustigt sådär, men nu är det ju bara konstigt, är att när folk skriver något till sin kusin på exempelvis facebook, så måste dom ALLTID ha med ordet "kusin" i meddelandet! "grattis kusinen" "fin du är kusin!"
stört.

RSS 2.0