DÖ!

låt oss bara diskutera värdetabeller för en stund.

de små jävlarna!

för det första vet jag inte varför dom finns eftersom ingen riktigt kan svara på det. därför kan man jämföra värdetabeller med fästingar! fästingar är ju inte till nytta för någon. fåglar äter väl dom inte ens? de är bara parasiter! precis som värdetabellerna som bara suger sig fast i min hjärna och suger ut all min livsglädje och allt mitt hopp om en morgondag. (typ.)
nu ska jag plocka bort värdetabellerna från min kära hjärna en och en med en pincett, tända en tändsticka och bränna upp de jävlarna, och sen spola ner askan i toaletten.

music, baby

KAJSAD!
I dag när jag var på väg till Musikbibblan och hade precis gått upp för trappan till den här stora öppna ytan utanför konserthuset, vem kom gåendes där med sitt bruna lockiga hår?
Och inte nog med det, en kvinna gick förbi mig och skulle ner för trapporna med sin resväska. Vad gör vår käre älsklingskille?? Han skriker "My lady!!" och springer fram, tar hennes väska och bär den nerför trappan!
*döööööör*

ibland sitter jag och Sean i fåtöljen i mitt rum och pratar om livet i timmar


don't worry about the cost

Jag är ganska nyvaken. Det finns ingenting skönare än tyngden man har i hela kroppen när man vaknar helt av sig själv!
Mmh<3
I går åt jag jättegod mat och cyklade sen hem till Linnea. Och när jag låste cykeln kom Josefin gåendes. Vi hade så jävla kul. Första halvtimmen satt vi i vardagsrumssoffan och typ tryckte ner näsan och bara "Skulle ni tycka om mig om jag såg ut såhär?" och skrattade ihjäl oss. Alltså haha <3<3<3<3
Sen åt vi frukt med vit choklad och kollade på Eva & Adam. Adam & Eva. ja.
Och så kom Linnéa.
Sen efter några timmar följde jag med Linnéa på en 20-årsfest som typ tagit slut men det var kul ändå och sen cyklade jag hem. Nu lyssnar jag på Martha för typ 17 gången sedan i går morse. Och i morgon ska jag köpa stålsträngar. Och jag har börjat läsa Gentlemen! Hot funkar!

Annars kan jag berätta att klippet som Gustav i min klass lagt upp på youtube, när jag blir arg och skriker, har nu närmare 90 visningar. kul.

Åh! Upptäckte precis att jag faktiskt har bilder på den här datorn!! Från Londonresa #2 och #3 -08, samt lite Temafest, Deli och lite blandat. rooooligt.

torsdag

KAJSA, OM DU INTE LÄSER EN BOK SNART FÅR DU SPÖ!

(eftersom inget annat funkar kan vi väl lika gärna prova med hot-metoden.)

futurum

Jag har för mig att rockstjärnsbarn (typ Kelly Osbourne) brukar säga att när de var små trodde de att alla barns pappor var skitkända. Ungefär så, liksom att alla tänker som jag, känner jag inför det här med mitt framtids-tänk. Alltså, är det bara jag som tänker på det? På var jag ska resa, var jag ska bo, hur jag kommer leva, vad jag kommer göra. Jag gör det jämt! Typ jättemånga procent av dagen gör jag det. Varje kväll innan jag somnar. Osv. Det har jag gjort sen sjuan.
Gör inte ni det!? VADFAN TÄNKER NI PÅ DÅ!?!? Fattar ni att ni i så fall har typ 45% mer ledigt hjärnutrymme än jag har!? Vad använder ni det till!? Gud, vad lever ni för egentligen!?
/Tacksam för svar


att koka kaffe

En av de absolut tråkigaste sakerna att göra här i världen är utan tvekan att göra kaffe.
Så otroligt urbota skittråkigt. Jag hatar det! Så nyss när jag tänkte ta lite kaffe på maten, fanns det bara typ en tredjedels kopp kvar i kannan (alltså kaffet som gjordes vid typ åttatiden i morse. Vissa människor kanske skulle tycka att det vore äckligt att dricka sju timmar gammalt kaffe. Men sååå mycket hatar jag att göra kaffe, att jag mer än gärna dricker typ 14 timmar gammalt kaffe istället för att göra nytt). Så jag var tvungen att brygga.
Först ska man egentligen hälla varmt vatten i själva kannan för det är en termoskanna, men det momentet händer det att jag struntar i ibland. Sen ska man slänga kaffesumpen i komposten, sen ska man vika kaffefiltret och veckla upp det och lägga det i hållaren och ösa i kaffe och sen stänga igen och hälla i vatten och sen ösa ur det varma vattnet ur kannan och skruva på korken eller vad man ska säga och sen ställa den på rätt ställe och sen trycka på knappen.
döda mig!

söndag klockan 1504

Nu sitter jag och kollar på en amerikansk film som handlar nånting om den amerikanska södern på fyrtiotalet. Det handlar om en mamma och en dotter (jag tror mannen/pappan har dött i kriget) och en ung man som typ bor hos dom av någo anledning. Nu har kriget precis tagt slut och det började alldeles precis brinna i en lada ungarna var i men då kom killen som bor hos mamman och dottern och räddade tjejen. OCH han räddade även den där dumma killen som muckade gräl med honom förut. Men efetrsom den där  första kille har ett sånt stort hjärta räddade han honom i alla fall. Nu kallar de andra honom för war hero. vad fint!

Annars skulle jag vilja berätta om världens godaste lunch jag gjorde och åt ganska nyss. Skitgott! Förutom att jag råkade hälla i lite mycket olivolja i stekpannan, så de sista tuggorna var lite väl oljiga. Men annars så! Mums!

JAHAAAA! den där killen i filmen med det stora hjärtat, 's bror dog i Spanien (det har man vetat innan). Och han blev skjuten när brorsan stod bredvid och allt var pga slumpen och killen med det stora hjärtat, dvs han som överlevde, har värsta skuldkänslorna för det.
det är ju därför ha är så återhållssam! nu fattar man!
och! mamman och killen hånglar nu! de har liksom varit på G hela filmen (eller iaf den halvtimme jag kollat) men nu kom de till skott! men nu kan inte jag kolla mer på det här för jag såg att Per Morberg ska intervjuas i ettan. *zappar*

Vad söt nu är. Vad mysigt vi ska ha. Jag kommer snart. Puss

I morgon ska jag köpa en D-sträng till min gitarr. Sen ska jag skriva upp alla resor jag vill göra på en lapp. Sen ska jag köpa mockaband och göra armband. Sen ska jag lämna tillbaka Min bror är enda barnet som jag och mamma har hyrt. Sen ska jag öva repliker. Sen ska jag läsa. läsa. läsa. Skriva brev. Plocka i mitt rum och leta efter gamla intressanta saker.

eiz

:(
Nu fick jag för mig att kolla tågbiljettpriser till när jag ska åka till Göteborg i slutet av maj för att träffa schweiz-Simon och mina kusiner. Jag trodde det skulle vara apbilligt att boka nu. NÄ! den billigaste tur-resan var 350 kronor! herregud! det är helt sjukt! (eller nej, kanske inte.)
retur-resan kostade dock bara 100 kronor. okej!

love in mind

Nästa gång jag ska på maskerad ska jag klä ut mig till Neil á la BBC-konserten -71


Jag behöver ju inte göra nånting! Bara ha utsläppt hår, mittbena och rutig skjorta och brun kavaj!
tadaa!

lördag

I går gick jag in på Din sko en sväng för att ha något att göra innan jag skulle möta Hanna på stationen. Det ena ledde till det andra och jag köpte två par skor för sammanlagt 948 kronor. Det tyckte jag att jag var lätt värd och tänkte att senaste gången jag köpte skor var i augusti och då köpte jag ett par stövlar. alltså typ vinterskor. på rea!
hursomhelst, jag var skitnöjd över mina köp hela dagen och lyckokänslan sitter fortfarande kvar
MEN
jag var nyss inne och kollade saldot på mitt konto. 118 spänn.
Tjejen med noll koll på sin ekonomi. Hur gick det här till?

Jag får lön om tre veckor.

Amy och Towa är här!

Vi kollar på Let's Dance.
När dethära vilda västern-introt spelades
ni vet "duriurioooo" kom Amy och Towa in med "baubaubau" på en gång. snuttisar!

såhär på kvällskvisten...

...sitter jag och läser några inlägg ur min gamla kära blogg elstong.
alltså jag var så jävla rolig! fattar inte var det kom ifrån.
haha

I natt kom jag hem från Italien

I höstas kom jag på att jag hade min storhetstid när jag var fjorton år. Då var jag mest ivrig. Jag gjorde saker jag ville. Jag försökte lära mig spela gitarr, jag lyssnade på musik, jag läste på och lärde mig saker om sånt som som intresserade mig, jag skrev ner saker folk sade på lappar som jag la i ett skrin som jag sedan någon dag skulle samla ihop och göra ett filmmanus av, jag såg på film, jag köpte en massa munspel för jag skulle börja spela, jag bestämde på riktigt vad jag skulle göra efter studenten, jag gjorde saker. Även fast jag just då, i åttan, kände mig mer confused än jag innan dess någonsin gjort så känns det såhär i efterhand som att jag var på något sätt väldigt målmedveten. Med livet alltså. Vad jag ville göra. Även fast det då, i alla fall dittills, snurrade som mest i mitt huvud. Eller jag kanske inte alls var målmedveten utan mer tillfreds. Eller alltså lugn. Typ, ja, det finns en massa grejer jag måste göra och det finns något som jag är menad för att göra men jag vet inte alls vad den grejen är eller hur jag kommer göra det, så kände jag mig inte stressad av det.
Så då, i höstas alltså, sa jag till mig själv att det var dags att kliva in i renässansen. Att återskapa lite av den fjortonåriga Kajsa i den sjuttonåriga och låta fjortonåringen lära sjuttonåringen att uppskatta viktiga saker här i livet och lära henne att drömma. Och fjortonåringen skulle säga till sjuttonåringen att ja men om du vill lära dig det här och det här, eller om du är intresserad av det här, lär dig det! börja spela munspel om du vill lära dig det. Läs alla böcker du kan hitta om Bob Dylan och börja återigen träna på ditt tacktal till Oscarsgalan och fortsätt planera hur din lägenhet i San Francisco kommer se ut och försök hitta liknelser mellan dig och Jack och hitta den där känslan av att du är okrossbar och kommer lyckas liksom.

hela världens hunger samlad i mig. nu kör vi

RSS 2.0