resandet

jag kommer ihåg en gång i våras eller i vintras eller det kanske var typ mars när jag var ensam hemma och mådde ganska bra och var på fint humör och kollade på en världskarta och skrev upp alla ställen jag verkligen vill till och vad jag skulle göra där och tankarna flödade och allt var najs ända tills det att det slog som en blixt i mitt huvud och jag kommer inte riktigt ihåg precis vad jag tänkte men det gick ut på att shit vafan det finns bara den här världen och ingenting annat
okej att det tar några timmar att åka till andra sidan jordklotet men man kan göra det ganska fort och sen kan man åka lika länge igen och då är man tillbaka där man börjat inget mera och jag fick paniken över att det kändes som att jag kanske aldrig skulle hitta ett ställe där jag skulle kunna leva och det kändes så himla verkligt att jag inte kommer höra hemma någonstans och jag skrev ner det i ett brev till kajsa som jag aldrig skickade. det ligger i högen på den nedersta hyllan i min bokhylla under en massa annat och bara finns. fast det känns mycket bättre nu.

00:04

graaaaaow
ah, jag har sovit dåligt ända sen jag kom hem. under resan sov jag skitbra, fast lite. fast i söndags sov jag så jävla hårt! skitskönt! blev väckt och visste inte var jag var. så ska det vara att sova!
"Din mamma vill att du ska följa med till blåbärsskogen!"
hursomhelst. jag begriper mig verkligen inte på min kropp. eller mitt sinne. jag blir så förbannad på mig själv, liksom. jag är trött, behöver verkligen sova, men det GÅÅÅÅÅÅR inte. och sen blir det alltid såhär som det är nu. att jag bara "nähä! men skyll dig själv då, kroppen! nu är jag uppe hela natten! FÖRSÖK SOVA NU!!!!" och så blir jag trött i alla fall och sover för lite och.. ja.
fram med spikmattan!

*dör*

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kolla ungen som slickar på grisen!

http://rebellinor.blogg.se/2009/august/apropa-svininfluensan.html

fina grejer!

Alltså, jag blir alltid lika besviken när jag kollar på "bilder på dig själv" på Facebook (nu låter det väl säkert som att jag gör detta ofta, men det gör jag faktiskt inte...). Kan ingen lägga upp några snygga bilder på mig i stället? alltså, okej, det kanske verkar lite svårt men nåååånstans måste det väl finnas?

och justja

Berlin, Prag, Bratislava, Belgrad, Aftitos, Istanbul, Golden Sands, (Bukarests tågstation), Budapest, Krakow och sen flyg hem.

volver

(Alltså, det här med mittbena. Jag kommer ihåg i Ystad när jag gjorde en och borstade håret så det blev helt burrigt och tillsammans med Maja höll på att dö för jag var så ful. Sen dess har alla nästan skrattat ihjäl sig när jag gör en. Om nånting är tråkigt kan jag alltid ba "Vill ni se nå kul?" och liva upp alltsammans. Men.
På senaste tiden har jag blivit lite rädd för mig själv för jag har tänkt typ "Näemen det kanske inte är så tokigt ändå? Inte snyggt men kanske fulsnyggt, typ?". Så här sitter jag. Med mittbena och tycker det ser helt okej ut. Herregud.)

Nu är jag återigen hemma i underbara underbara Gävle. Fantastiskt! Känns amazing att vara hemma igen! Älskar stan. ska aldrig flytta härifrån. Skoja. Men faktiskt känns det ganska bra. För jag menar, att träffa Linnéa, Josefin och Malin i går var världsbäst. Och nej, jag känner mig inte direkt startklar inför skolstar i morgon, men let's face it, jag kommer aldrig bli mer redo än såhär så det spelar ingen roll. Lika bra att kastas rätt in i det ba!
I går kväll vid efter 18 någon gång rullade vi in i stan. Efter dusch, lite mammatid och mat gick jag till Malin. Efter balkonghäng gick vi till Cissis 20-årsfest. Och efter några timmar där gick mina vänner och jag hem längs parkgatan. Och där och då kändes det väldigt fint alltihop. Och med den tanken i huvudet, somnade jag sött strax efter fem nångång.

RSS 2.0