tysk dagbok

woppidoppi
plantera min lilla basilika från Kaufland i sin kruka, städa rummet lite, ta en promenad, köpa kaffe, repetera verb, fräscha upp här hemma litegranna

ps. vet nu kanske orsaken till att olivia kräks! när hon var ute på balkongen med mig idag drack hon av gammalt regnvatten som samlats i ett skitigt uppochnedvänt stort lock. asäckligt, fattar inte att hon inte fattar att det inte är fräscht, sen hulkade hon ur sig två spyor! börjar annars bli rätt irri på den där katten. och blir fortfarande trött på att hon inte fattar när jag säger "nej" eller "hoppa ner!" (när hon är på diskbänken när jag lagar mat), eller när hon välter ut vattenkannan över hela köksbordet eller hårar ner alla kökshanddukar. men jag försöker tänka att det ju inte är hennes fel, stackars innekatten som nog är lätt understimulerad. hon kanske bara vill ha lite kärlek´. (och jag klappar henne då och då!)

skriva lite cv!

sudoku

i onsdags när johannes skulle få se brandenburger tor så var det jättemycket folk utanför hotell adlon som uppenbarligen väntade på någon känd människa. vi tyckte det verkade jättespännande så vi ställde oss mitt i smeten vi också. efter en kvart hade vi ju fortfarande ingen aning om vem det var vi väntade på och eftersom vi stått där en stund skulle det kännas dumt att fråga någon runt omkring. johannes började gissa; cameron diaz, high school-musical-gänget, tom cruise, cameron diaz igen, brad pitt och angelina och alla ungarna, madonna, östen med resten, lady gaga. sen slog det mig som en åskblixt rakt i hövve att herregud det är leonard cohen. herregud det ÄR leonard cohen. han spelade här igår eller spelar idag och det måste vara han och jag blev väldigt exalterad och väldigt glad. efter ytterligare kanske 20 minuter hade det inte kommit ut några andra än vanliga tanter och gubbar och tjejer och killar men så skrer nån till och alla kollade upp mot balkongen. där stod angelina jolie. (fast utan ungarna)
på kvällen åt vi indiskt och såg 12 prostitutes på vägen till tunnelbanan.

vivavi

fy fan vilken jävla lyx det vore om vår tvättmaskin hade fungerat och jag skulle kunna tvätta lakan medan jag typ lagar mat eller läser dn eller går på promenad. något som dock är megalyx - att vi numer har hyllor i köket, internet äntligen och en dammsugare till den sunkiga heltäckningsmattan i hallen.
kajsa och mathea åkte hem igår och <3 dom tusen gånger. imorgon kommer johannes.
jag är så himla peppad på allt mitt! förresten.
jag gjorde den politiska kompassen nu och om svaret verkligen stämmer är jag så himla glad och nu lyssnar jag på Bob för första gången sen i höstas. ikväll blir det kikärtor och ris!


RSS 2.0