mitt liv med mig och dig och

jag (vi) har haft miljöombyte i en vecka nu och bott på fridhemsplan, jag (vi) har sett scum-manifestet och infestus på turteatern och dog för att det var så bra och dog av känslan som är motsatsen till tom (=uppfylld?) när man sett föreställning, dog av kreativitet, teaterfoajéer och att det finns ett yrke som heter konstnärlig ledare. dog även av att simonjberger var där och kanske susanna alakoski och efteråt när jag och frida skulle ta en öl såg vi lars winnerbäck!! (och peter eriksson!).
har tänkt mycket på klass och tillhörighet och egenskaper och vad man är och vad man tillhör och hur det yttrar sig och vad som är habitus. jag har stora visioner i hjärnan av ZKAPANDEH och att det skulle kunna vara nåt stort på gång, egentligen typ teater galeasens artaud's requiem såsom det var i det där special k-programmet vi såg på nutida konsten ht -09 och som jag tänker ofta på. allt för konsten liksom. har mailat om teatergrupp och har börjat jobba. tänker ibland på att jag inte VILL jobba heltid för att jag inte VILL tjäna så mycket pengar som möjligt utan ba sätta mig emot det bara för att och därför. tänker på att våren will be awzuhm och så vidare. vips går allt rätt så bra för en, man får jobb, ekonomin ordnar sig och man får godkänt på första tentan. vips att ens pappa hör av sig för första gången på hela året och det är dagen efter jag och frida frågade varandra vad vi skulle "ge våra pappor i fars dagspresent, hehe".
jag har lärt mathea att Kina inte alls är "typ lika stort som sverige" utan faktiskt 20 gånger så stort och att man har lika många mått kaffe som man har mått vatten och att det inte är roy orbison som skrivit musiken till en kärlekshistoria. hon ville lära mig hur man spelar tetris men DET KAN JAG REDAN
kände mig rolig när jag typ appropå ingenting sa till mina chefer att jag skulle gå och titta på tv-eken idag.
...vilken är er favoritlayout på mahjong titans?

freda

ensam hemma å dricker juice rakt från förpackningen (y)
(det ser ut som att jag har vältränad hals också! haha, kul)

RSS 2.0